ROCK n RAW Photography Detailfotografie op je bruiloft


Rock je menukaart, vergeet de krullen en ga voor BOLD.

Detailfotografie is een belangrijk onderdeel van een trouwreportage. Jullie hebben met veel zorg de bruiloft georganiseerd en details uitgezocht, bedacht, gekregen of misschien wel gemaakt. Dat moet vastgelegd worden !

De bruidsjurk, het trouwpak, de taart, de menukaarten, de tafelstyling, je backdrop, het bruidsboeket, de trouwringen, trouwschoenen, manchetknopen, alles is een foto waard.


Detailfotografie geeft het thema van de dag goed weer, romantisch, kleurrijk, industrieel, ook één kleur kan gekozen worden. Dit noemen wij de rode draad van jullie trouwdag.

Deze rode draad is perfect om in je trouwalbum, de trouwdag in hoofdstukken te verdelen. Denk aan de inleiding van het aankleden. Je start met de detailfoto's van de trouwjurk, trouwpak etc. en daarna komen de foto's van het aankleden zelf. Gaan jullie dineren, dan start je dit hoofdstuk met details van de tafelstyling, daarna komen de foto's van alle gezelligheid aan tafel.


Er zijn details die we "los" fotograferen. Geen bruidspaar in de buurt, wel het mooie plaatje schieten. Denk aan de tafelstyling en alles op de ceremoniesetting.

Andere details vinden wij mooier als ze gedragen worden. Bijvoorbeeld oorbellen, corsages, sieraden, manchetknopen, trouwpak en de bruidsjurk.


Detailfotografie, halen jullie de bruiloftthema's uit onderstaande foto's?ROCK n RAW TIP

Heb je details die je echt gefotografeerd wilt hebben omdat het een speciaal verhaal heeft, vertel het ons voor jullie trouwdag.
Recente blogposts

Alles weergeven

© 2021 Voor Rock n Raw gemaakt door wonderewereldonline 

OUR BRANDS

Rock n Raw Photography

trouwfotografie

Rock n Raw ROcK

tule rokken 

info@rocknrawphotography.com

0623507476

Hendrik-ido-Ambacht

© Copyright