ROCK n RAW Photography moodboards voor je bruiloft

Moodboards en kleurenKleuren, wij zijn er dol op, alhoewel vraag Gonni welke kleur haar favoriet is en je krijgt steevast zwart en herfstkleuren te horen. Bij Jet zit dit anders, roze, zwart, oranje, zeegroen, rood, geel daar zijn al veel meer kleuren de revue gepasseerd.

Hoe zit dat eigenlijk een favoriete kleur en hoe kom jij achter je favoriete kleur voor je bruiloft of feest?


Wij willen wat dieper op dit onderwerp ingaan. Kleuren, je past ze op ieder gebied anders toe. Bij een kleurkeuze voor je interieur let je op heel andere zaken dan wanneer je kleur toepast voor een grafisch ontwerp. Ieder vak heeft zijn kleurregels. Wij houden het bij het kiezen van kleur voor jouw tule ROcK en dé themakleur voor je bruiloft of feest.


Wij starten bij jouw lievelingskleur.

Waarom kan je door de jaren heen verschillende lievelingskleuren hebben?

Dit heeft te maken met ervaringen. Je wordt gevoed door kleuren en als je bij een kleur een positieve ervaring hebt, dan is de kans groot dat je deze kleur mooi vindt en het zelfs je lievelingskleur voor een periode wordt. Ook trends zijn bepalend voor jouw lievelingskleur. Waarom schilder je de muur het ene jaar roze en het andere jaar groen. Dit alles heeft te maken met beelden die je onder ogen krijgt. Wist je dat "nieuwe" kleuren of nieuw design na 3 jaar echt gezien wordt en dan pas veelvuldig wordt toegepast. Wil jij bij de ontdekkers van al dat nieuwe design horen, dan kan je dit trainen of zelfs opleidingen voor volgen. Dat is superleuk om te doen.

Voor onze tule ROcKen hebben we de keuze uit 136 kleuren tule. Om hier een kleurkeuze uit te maken kan gekmakend zijn, daarom gaan we helpen.

Wij hebben verschillende moodboards gemaakt, hierdoor kan je kleuren makkelijker selecteren.

Alle moodboards die jij niet mooi vindt schakelen we uit zodat er uiteindelijk een moodboard overblijft die voor jou geknipt is.

Dit moodboard gaan we vertalen naar een tule ROcK.


Als je de definitieve keuze voor het moodboard hebt gemaakt, dan krijg je deze digitaal toegestuurd. Super makkelijk als houvast voor styling, de feestkleding voor je partner, uitnodigingen enzovoorts.


Weet je exact wat je wilt, neem een item mee die jouw kleur goed laat zien, want een kleur goed omschrijven is moeilijker dan je denkt. Neem je een foto of print mee, check de kleuren goed. Klopt de kleur die je ziet ook met de kleur ROcK die je in je hoofd hebt.Alles over moodboards
Een moodboard geeft je houvast en maakt je gedurfder en gestructureerder. Ga met een moodboard op pad als je items voor je bruiloft of feest gaat kiezen. Ook een stylist of weddingplanner is er reuze blij mee en wil je zeker weten dat jullie (trouw)kleding bij elkaar matched, deel je moodboard.


Hoe maak je een goed moodboard.


  • Verzamel ideeën die je mooi vindt , pinterest en canva zijn een prima tool. Ga je liever old school, scheur je ideeën uit tijdschriften.

  • Zet je verzamelde ideeën in verschillende categoriën. Bijvoorbeeld kleur/make-up/styling/natuur/kapsel/city/ enzovoorts enzovoorts.

  • Selecteer nu de beste beelden uit iedere categorie (Marie Kondo eat your heart out).

  • Maak je moodboard. De kunst is jouw idee in maximaal 10 plaatjes te vertellen.

  • Verzin steekwoorden die bij jou moodboard passen.Wij houden van simpele gestructureerde moodboards, vind jij het "vrijere" beter omdat het jouw en je idee beter weergeeft, maak dat moodboard. Zorg ervoor dat de rode draad goed zichtbaar blijft.

38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2021 Voor Rock n Raw gemaakt door wonderewereldonline 

OUR BRANDS

Rock n Raw Photography

trouwfotografie

Rock n Raw ROcK

tule rokken 

info@rocknrawphotography.com

0623507476

Hendrik-ido-Ambacht

© Copyright