ROCK n RAW Photography bruidsreportage Stefan en Suzanne

Trouwen in een SLOW SLOW SLOW jaar terwijl je GO GO GO had bedacht. Een superslimme bruiloft in coronatijd.Stefan en Suzanne hadden ingezet op een GO GO GO jaar. Wat inmiddels geen uitleg nodig heeft, is dat GO GO GO zes versnellingen naar beneden is gegaan.

De voorbereidingen waren voor Stefan en Suzanne heftig. Ze dachten alles voor elkaar te hebben en hop het draaide weer 180 graden.

De bruiloft zou gevierd worden met 40 gasten. Toen werden ze door COVID voor het blok gezet om ook tussen deze gasten te kiezen , hoe los je dit op?


De trouwdag werd verdeeld in blokken. Ieder blok had zijn eigen gasten. Het aankleden van Suzanne was met haar moeder en beste vriendin, de trouwceremonie en feestelijkheden met grootouders, ouders, zussen en broers en 's avonds ruilden enkele familieleden hun plaats in voor vrienden.

Om 21.00 uur werd er nog een kers op de taart gezet..... een kleine shoot bij zonsondergang.


Daarna nam Jet afscheid van Stefan en Suzanne, zij gingen richting Hotel New York en Jet naar huis.

Een slimme bruiloft, zo kunnen we deze dag omschrijven. Uitblijven gaan van wat kan en niet blijven hangen in wat niet kan. De roze wolk was na afloop groot, door alle extra voorbereidingen misschien wel groter dan normaal.ROCK n RAW werkwijze

De trouwreportage is gedeeltelijk met 2 fotografen gefotografeerd.

Het aankleden werd gefotografeerd door ons beide , Jet bij Suzanne en Gonni bij Stefan.

Na het aankleden heeft Jet de trouwdag verder gefotografeerd. Als de trouwdag klein gevierd wordt, geven wij het advies om 1 trouwfotograaf bij jullie trouwdag te hebben.

Als je overdag geen shoot wilt, is zonsondergang dan een idee?. We gaan een half uurtje uit de groep om een paar mooie foto's te schieten.117 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven