Stefan en Suzanne / rock n raw photography

Trouwen in een SLOW SLOW SLOW jaar terwijl je GO GO GO had bedacht. Een superslimme bruiloft in coronatijd.Stefan en Suzanne hadden ingezet op een GO GO GO jaar, maar wat inmiddels geen uitleg nodig heeft, is dat GO GO GO wel 6 versnellingen naar beneden is gegaan.

De voorbereidingen waren voor Stefan en Suzanne heftig, ze dachten alles voor elkaar te hebben voor de bruiloft en hop alles moest weer 180 graden draaien.

De bruiloft zou normaal klein gevierd worden, max 40 gasten, maar zelfs in de kleine gastenlijst moesten keuzes gemaakt worden en dat hadden ze goed opgelost.

Gedurende de dag waren er blokken gemaakt met een beperkt aantal gasten. Het aankleden van Suzanne was met haar beste vriendin en moeder. Voor de familie was de trouwceremonie in het stadhuis en feestelijkheden in de achtertuin bij Suzanne haar ouders. Taart, proosten, eten, speechen groepsfoto's alles kwam aan bod en 's avonds kwamen vrienden nog even langs om te proosten.

Om 21.00 uur is er nog een kers op de taart gezet..... een kleine shoot bij zonsondergang.


Het was tijd om afscheid te nemen van Stefan en Suzanne , zij gingen richting Hotel New York en Jet naar huis.

Een slimme bruiloft, zo kunnen we het echt omschrijven. Uit blijven gaan van wat kan en niet blijven hangen in wat niet kan. De roze wolk was na afloop gigantisch groot, misschien door alle extra voorbereidingen wel groter dan normaal.ROCK n RAW werkwijze

De trouwreportage is gedeeltelijk met 2 fotografen gefotografeerd. Bij het aankleden 2 fotografen, Jet bij Suzanne en Gonni bij Stefan. Hierna is de reportage door Jet verder gefotografeerd.

Als je overdag geen shoot wilt, misschien is zonsondergang voor jullie perfect. Een half uurtje uit de groep gaan om een paar mooie foto's te schieten.33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

OUR BRANDS

Rock n Raw Photography

trouwfotografie

Rock n Raw ROcK

tule rokken 

  • Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
© Copyright

© 2021 Voor Rock n Raw gemaakt door wonderewereldonline