ROCK n RAW Photography bruidsreportage Tim & Martine

Een droombruiloft in de tuin. Door de coronamaatregelen werd er geswitched van trouwlocatie. Of dit erg was.......?


JA! We gaan trouwen maar hoe?

2020 Het jaar van de bruiloften die misschien wel 3x georganiseerd werden. Plannen, plannen en nog eens plannen en je uiteindelijk gaat zeggen: "de bruiloft had niet beter gevierd kunnen worden".


Zwolle was the weddingplace to be. De locatie was een stertent in een prachtige tuin, omgeven door weilanden. Ruimte genoeg voor een caravan als bruidssuite en tentjes voor iedereen die bleef overnachten........ let's get this party started.

We begonnen vroeg met fotograferen, opgaande zon, dauw op het gras, perfect om details vast te leggen en de camera's op te warmen.

Voor Martine was deze locatie het startpunt voor de trouwdag, Tim bereidde zich ergens anders voor.

Alles was relaxt en goed voorbereid. Ceremoniemeesters, vrienden, vriendinnen iedereen wist zijn taak.

Als de ochtend zo goed begint, dan merken wij dit ook bij de eerste klik van de camera, dit wordt een fijne dag!


Voor de shoot waren er vijf locaties uitgezocht. Dit is normaal gesproken veel, daarom hadden wij een extra bezoekje gebracht aan Zwolle. We moesten weten wat de bedoeling was en wilden, net zoals Tim en Martine, dit goed georganiseerd hebben. Samen hebben we de locaties bekeken en de route uitgestippeld.

Een oude fabriek , bos, robuust viaduct een landschap en oude school dat waren de keuzes. Het zou aanpoten worden, maar door de goede voorbereiding is het uitstekend gelukt.


Het huwelijk werd voltrokken in het stadhuis van Zwolle. Een trouwzaal met een ziel, hoge ramen, prachtig licht. Het JA woord, kus, ringen en tekenen werden feestelijk afgesloten met erehaag en bellenblaas. Op naar de tent !


De tent was nu het centrale punt tot en met de avond. Taart, champagne en een mooie dienst over geloven op de manier waarop en hoe je gelooft, zelfs als je niet gelooft.

Ook mooie woorden van Tim en Martine naar elkaar toe, maakte dit een bijzonder gedeelte van de dag.


Tafels werden gedekt, groepsfoto's werden gemaakt, de avond kon beginnen. Speeches, filmpjes, kado's, er was zoveel georganiseerd door gasten die niet op de bruiloft mochten zijn, hartverwarmend.


Als je trouwdag na al het omplannen je verwachtingen overtreft, dan heb je voor altijd een superbruiloft in handen.


68 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2021 Voor Rock n Raw gemaakt door wonderewereldonline 

OUR BRANDS

Rock n Raw Photography

trouwfotografie

Rock n Raw ROcK

tule rokken 

info@rocknrawphotography.com

0623507476

Hendrik-ido-Ambacht

© Copyright